fbpx

Aprinde Lumina in Viata Ta

Aprinde Lumina în Viața Ta

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Trăim vremuri frumoase, interesante, unice dar neprevăzutul ne pândeşte la fiecare pas. Războaie, cutremure, furtuni, uragane, boli de tot felul, toate ne accentuează sentimentul de nesiguranţă şi de teamă.

Avem nevoie, mai mult ca oricând, să ne simtim protejati dar și puternici și stăpâni pe orice situație. Pentru acest lucru este necesar să învățăm cum să avem mai multă încredere în noi și în puterea noastră de a crea viața pe care ne-o dorim.[/text_block]

Comanda pachet (1̶2̶6̶ 84 lei & Transport)

Am creat Pachetul „Aprinde Lumina în Viața Ta”, care conține:

 • Cartea Îndrăznește să crezi că puterea este în tine – Anka Mordechai
 • Cartea Atrage ajutorul Divin – Theona Balan
 • BONUS: Meditatie ghidată de echilibrare energetică
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Împreună suntem mai puternici! Împreună luminăm mai tare! Iar ca să reușim acest lucru, este necesar, mai întâi, să ne aprindem, fiecare, lumina din interior.

În cuprinsul celor două cărți vei descoperi tehnici, exerciţii, povesti din viaţă şi despre viaţa, toate menite să te ajute să redescoperi puterea extraordinară care se găseşte în interiorul tau – putere de care ai uitat sau de care nu esti conştient că se află acolo.

Tehnicile şi exerciţiile descrise sunt simple şi uşor de aplicat, cu rezultate vizibile, care au schimbat vieti.[/text_block]

Citind cele două cărți vei reuși:

 • să afli cum să îți optimizezi viața, cum să trăiești frumos, în armonie cu Dumnezeu, cu tine însuți şi cu semenii tăi;
 • să descoperi care sunt cauzele problemelor și experiențelor tale negative, modul în care ar trebui să le abordezi și în final, cum să le rezolvi folosind o tehnică simplă şi accesibilă oricui;
 • să ai mai multă încredere în tine și în Divinitate, în potenţialul tău cu care ai fost înzestrat şi vei acţiona cu mai mult curaj;
 • să înveţi cum să îţi găseşti resursele necesare pentru a face faţă oricărei situaţii, putând astfel să îţi alegi drumul pe care TU vrei să mergi şi nu cel pe care eşti obligat să mergi din cauza circumstanţelor nefavorabile.

Practicând meditația:

 • Vei simți o îmbunătățire a stării generale, înca din prima zi de meditație, foarte importantă pentru vindecarea personală – atât fizică, cât și energetică și spirituală.
 • Vei descoperi că este o tehnică uluitor de simplă, dar incredibil de puternică.

Îndrăznește să crezi că puterea este în tine – Ghid practic de încredere – Anka Mordechai

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]O carte scrisă pe înțelesul tuturor, care îți vorbește despre iubire, iertare și recunoștință. O carte care îți arată drumul înapoi, către inima ta… O carte care, indiferent unde te afli pe scara vieții, te ajută să mai urci măcar o treaptă.

“Am scris această carte pe nerăsuflate. Am scris-o cu toată dragostea și cu dorința de a ajuta cât mai mulți oameni. A fost ca un fel de terapie și pentru mine. Cu fiecare cuvânt pe care îl scriam, simţeam cum sunt îndepărtate straturile aspre de la suprafaţa EU-lui meu, rând pe rând, unul după altul.
Am încercat să ofer răspunsuri şi soluţii la o mică parte din întrebările care ne frământă și ne tulbură liniștea sufletească.

Sfatul meu este să luaţi exact ceea ce aveţi nevoie în acest moment şi să începeţi să lucraţi la evoluția voastră. Doar voi ştiţi care sunt primele sectoare ale vieţii în care doriţi o schimbare, o îmbunătăţire sau chiar o transformare. Doar voi vă puteţi stabili ritmul şi intensitatea înnoirii voastre.” Anka Mordechai[/text_block]

“…Am primit cartea. Este minunată! Sunt într-o perioadă plină cu miracole și cartea ta a ajuns exact în mijlocul acestui timp. Am luat acest lucru ca pe un semn că sunt pe drumul cel bun. Vreau să command mai multe exemplare pentru a le dărui prietenilor. Chiar merită să ajungă la cât mai mulți oameni. Mulțumesc!”

– Amalia R

Comanda doar aceasta carte (49 lei & Transport)

Comanda pachet (1̶2̶6̶ 84 lei & Transport)

Atrage ajutorul Divin – Theona Balan

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Această carte îți va dezvălui: [/text_block]
 • că ai venit cu un scop în această viață și nu e întâmplător faptul că trăiești această perioadă;
 • îndrumări divine pentru o viață armonioasă și plină de sens, chiar și în vreme de criză;
 • ca toate răspunsurile vin din interiorul tău și nu din afară;
 • că ești o ființă puternică, o ființă liberă să trăiască, să simtă, să experimenteze și să își creeze lumea pe care și-o dorește;
 • puterea cu care ai fost înzestrat (ești mai puternic/puternica decât crezi);
 • cum să te eliberezi de limitări și de frici;
 • modalități prin care te poți conecta cu Divinul din tine / Sursa / Dumnezeu;
 • cum să faci pace cu tine și cu cei din jurul tău;
 • cum să faci fata provocărilor de zi cu zi

“Cartea potrivită, la momentul potrivit!” – exact așa am gândit când am început să o citesc. În aceste vremuri nesigure, aveam mare nevoie de o carte care să mă ajute să mă regăsesc, să îmi recapăt credința și să scap de teamă. Trăim vremuri grele, pline de necunoscut, dar când pașii iți sunt îndrumați către Divinitate și realizezi că nu ești singur, totul devine mai ușor și mai plin de sens. Mulțumesc!”

– Irina Popa

Comanda doar aceasta carte (48 lei & Transport)

Comanda pachet (1̶2̶6̶ 84 lei & Transport)

BONUS SPECIAL: Meditatie ghidată de echilibrare energetică

 • Această tehnică este o adevărată comoară, deoarece este, pe cât de simplă, pe atât de eficientă.
 • Scopul acestei meditații este de a-ţi începe şi de a-ţi încheia ziua într-o stare de iubire totală faţă de sine. Această stare este foarte importantă pentru vindecarea personală – atât fizică, cât și energetică și spirituală.
 • Imaginează-ți că te trezești dimineața simțindu-te mai bine ca niciodată … doar știind că lucrurile îți vor merge foarte bine astăzi și vei avea fiecare pas al zilei tale plin de pace, bucurie și dragoste.
 • Imaginează-ți că esti într-o stare permanentă de de recunoștință pentru fiecare domeniu al vieții tale, pentru fiecare lucru din viața ta … având o fericire care strălucește și ii face pe toți cei din jurul tau să se simtă minunat.
 • Poți acum să aduci în viața ta toate acestea, prin creșterea vibrațiilor, practicând acestă meditatie.

Nu rata această ofertă dacă:

  • Vrei să înveți cum să…

   …nu mai suferi, să nu te mai critici, să te iubești și să te accepți așa cum ești;

  • Vrei să faci un…

   …cadou cu adevărat valoros unei persoane importante din viața ta;

  • Vrei să afli cum e să…

   …trăiești împăcat cu tine, cu ceea ce ai și cu ceea ce ești;

  Comanda pachet (1̶2̶6̶ 84 lei & Transport)