fbpx

LP – Ghidul Femeii De Succes

De la inceputul anului 2018 pana in prezent aceast ghid a fost comandata de peste 2714 de persoane.

Secretul care m-a ajutat sa ma ridic dupa un divort care m-a lasat cu “fundul in drum” singura cu un copil.

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_style=”normal” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”dark” bottom_padding=”20″ line_height=”27″]… si cum sa-l folosesti de azi ca sa castigi mai mult, sa muncesti de doua ori mai putin, si sa-ti atingi obiectivele de fiecare data… chiar si cand sansele sunt impotriva ta![/text_block]

COMANDA GHIDUL(59 lei + Transport)

Ce este “Ghidul Femeii De Succes”

 • Cu acest Ghid vei avea in mana exact lista cu tot ce trebuie sa faci, pas cu pas, ca sa reusesti sa fii o femeie puternica, libera si implinita. Vei avea un asistent personal care iti va ghida pasii si iti va sopti solutiile potrivite pentru viitorul pe care tu il visezi.
 • Scopul acestui ghid este obtinerea succesului feminin. Femeile sunt diferite de barbati si trebuie sa apasam alte “butoane” decat barbatii pentru a obtine implinirea si succesul pe care ni le dorim. Ghidul Femeii de Succes va apasa exact acele “butoane”.
 • Metodele prezentate in acest Ghid au imbunatatit nu doar viata mea si a familiei mele, ci a schimbat vietile a peste 4000 de femei din comunitatea FemeiaDeSucces. Tot cu ajutorul sau mi-am descoperit vocatia si am reusit sa imi dau demisia de la un job pe care il uram pentru a merge pe drumul misiunii mele.
 • Am inclus tehnici, paşi si unelte bazate pe activitatea fiecărei zile ale unei femei ca să te ajute să rămâi pe drumul cel bun. Dacă visezi să faci lucruri măreţe de care să fii mândră, dar niciodată nu ai avut un sistem prin care să le faci, atunci “Ghidul Femeii de Succes” este pentru tine.

Cum te va ajuta concret acest ghid

 • Cum să îţi faci un plan astfel încât să nu rămâi descoperită, tristă şi singura atunci când intalnesti obstacole in viata ta.
 • Să te bucuri de o viata frumoasa şi să scapi de toate sentimentele de vinovăţie, de ruşine, pe care, noi, femeile, le avem de multe ori.
 • Iti va da paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ţi reface încrederea în tine, mici trucuri pentru transformari majore care te vor ajuta să te simţi din nou femeie.
 • Vei învăţa cum să îţi găseşti resursele necesare pentru a face faţă oricărei situaţii, putând astfel să îţi alegi drumul pe care TU vrei să mergi şi nu cel pe care eşti obligată să mergi din cauza altora.
 • Te va ajuta sa faci diferenta dintre locul in care te afli si locul in care iti doresti sa ajungi si iti va ghida pasii pana la destinatie mentinandu-ti motivatia si dorinta de a merge mereu inainte.
 • Te va incuraja sa crezi in fortele tale si sa iti redescoperi resursele. Planurile si listele nu sunt suficiente. Ele trebuie sustinute de un sistem puternic care sa iti ridice moralul ori de cate ori te afli pe marginea prapastiei.
 • Te va ajuta sa iti duci planurile la bun sfarsit. Nu vei avea niciodata mai mult de 24 de ore la dispozitie, dar cu ajutorul acestui ghid vei invata cum sa “controlezi timpul”.
 • Va fi un start spre o nouă viaţă! Un start spre a vedea dincolo de probleme, spre a întrezări cum soluţiile se află chiar în tine însăţi, aşa cum se găsesc şi în celelalte femei de succes.
 • Acest ghid te va face să mergi mai departe şi să te provoci să ţinteşti mai sus, să transformi respingerile în reuşite şi confuzia în claritate.
 • Ca rezultat, vei fi mai buna in tot ceea ce faci si ceilalti vor observa asta imediat!

Comanda “Ghidul Femeii De Succes”

COMANDA GHIDUL(59 lei + Transport)

Poze de la lansarea ghidului

Aparitii media

Despre Theona Balan

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]

Theona Balan – în prezent deține unul din cele mai populare bloguri pentru femei din România, www.femeiadesucces.ro, comunitate în care s-au strâns peste 10.000 de femei care iși doresc sa depășească mai ușor confruntările de zi cu zi și să evolueze. Femeie si mamă de meserie, Theona a reușit să iși transforme pasiunea pentru dezvoltare personală și dorinta pentru o viată mai bună a femeii în noul job.

[/text_block]

— SPACER —

Ce spun ceilalti

Daniel Zărnescu

Pe Theona am descoperit-o dornică de evolutie. La 25 de ani, varsta la care a scris cartea asta, are o experientă de viată fantastică: mamă singură, divortată, fară job, nevoită să plece dintr-un București prea scump in Barladul natal ca să se poată întretine.

Deciziile au părut de multe ori radicale, dar rezultatele îi dau dreptate. A dat naștere comunitătii femeiadesucces.ro când căuta să se descopere pe sine și să devină una. Între timp a și reușit. “Femeia de succes” este cartea femeii care iși caută propria identitate, dincolo de plafonarea dată de societatea în care trăim iar autoarea este una dintre persoanele cu cea mai mare foame de rezultate pe care am cunoscut-o și o “nouă senzatie” a bloggingului românesc actual.

Daniel Zărnescu
Autor, antreprenor, marketer

Pera Novacovici

“Theona e o specie rară de luptătoare care nu poate fi oprită de obstacole pentru că le priveşte ca pe nişte borne de depăşit în calea ei spre succes. Învaţă repede, munceşte mult şi este un exemplu pentru că are un copil de crescut, în acest moment fiind o mamă singură ceea ce eu personal admir foarte mult pentru că şi mama mea m-a crescut singură şi ştiu ce înseamnă. În acest moment Theona este membru al echipei Stepout, îşi va scoate prima carte şi sunt sigur că este doar începutul unei poveşti minunate.”

Pera Novacovici

Cristina Ivan

“Spui femeia de succes spui Theona Balan. Spui determinare, spui energie, spui schimbare!

Theona nu stă locului, evoluează în continuu, învaţă, dă mai departe.

Femeiadesucces.ro vrea să arate tuturor că se poate, vrea să le înveţe pe femei CUM şi îşi doreşte din suflet ca toate femeile să fie de succes, împlinite, fericite, mereu cu zâmbetul pe buze.

Theona, avem toate ce învăţa de la tine!”

Cristina Ivan

Comanda “Ghidul Femeii De Succes”

COMANDA GHIDUL(59 lei + Transport)

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”15″]Toate drepturile rezervate @FemeiaDeSucces.ro[/text_block]