fbpx

ziua-femeii

Ce conține pachetul special pentru luna femeii?

 • Cartea “Esenta Feminină”
 • Cartea “Femeia de Succes – Călătoria ta, de la prăpastie la fericire”
 • Scrisoare cu un mesaj emoționant din partea autoarei (pentru o femeie specială sau pentru mama)
 • Card cadou în valoare de 100 de lei ce poate fi folosit pentru o sedința de coaching pe skype sau la telefon
 • Toate ambalate de sarbatoare.

Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)

Cadoul Perfect Pentru Orice Femeie

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”23″ font_color=”%23333333″ bottom_padding=”20″ width=”620″ line_height=”31″]Citind cele două cărți vei reuși să:[/text_block]
 • Vei învăţa să te accepţi, să te iubeşti şi să devii autentică, iar asta va face o diferenţă majoră în felul în care ceilalţi te vor vedea şi te vor urma.
 • Vei învăţa cum să îţi dai jos măştile sociale care nu te lasă să te bucuri de ceea ce eşti tu, cea adevărată, autentică, comunicativa, plină de încredere în tine.
 • Cum poţi repara o relaţie, o căsătorie şi o poți transforma într-o relaţie frumoasă, sănătoasă în care amândoi să puteţi evolua.
 • Cum să nu uiţi că eşti femeie atunci când devii mama, soție, sau chiar atunci cand ne cufundam în muncă. Această greşeală este făcută de 90% din femei şi este motivul neîmplinirii lor.
 • Vei învăţa cum să îţi găseşti resursele necesare pentru a face faţă oricărei situaţii, putând astfel să îţi alegi drumul pe care TU vrei să mergi şi nu cel pe care eşti obligată să mergi din cauza circumstanţelor nefavorabile.

Femeia de Succes – Călătoria ta, de la prapastie la fericire

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Această carte te invaţă cum să devii o femeie independentă, liberă, activă social si un model pentru femeile din jurul tău.

Citind această carte vei avea senzația că cineva îți descrie exact problemele tale pentru că, inevitabil te vei regăsi în confesiunea autoarei și vei descoperi cauza problemelor care te frământă. Adolescență, drumul de la singurătate la căsătorie, căsătoria si problemele ei despre care nimeni nu îți povestește, drumul de la miere la venin într-o relație, maternitatea, divoțul, viața de mamă singură, viața după divorț sunt doar câteva din capitolele cărții.

Pășind alături de autoare prin aceste etape ale vieții vei conștientiza motivele din spatele unor comportamente și probleme din viața ta, dar vei identifica și modul în care îți poți depăși cu success provocarile vieții sau preveni astfel de traume.[/text_block]

Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)

O carte pe care orice femeie ar trebui să o citească! Aveam nevoie de un ghid al femeii din zilele noastre pentru că provocarile vieții actuale sunt diferite de ceea ce au trăit părinții și bunicii noștri. Eu, de exemplu, am învățat cum să îmi recapăt încrederea că pot avea succes în carieră chiar și cu doi copii. Și trecută de 40 de ani. Acum știu ca noi, femeile, ascundem puteri nebănuite și că orice e posibil! Multumesc, Theona!

– Ana Petcu, 43 de ani, Brașov

Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)

Esența Feminină

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]În această cartea autoarea a atins trei domenii esențiale din viața unei femei: esența feminină în relația cu tine, esența feminină în cuplu și în carieră.

Femeia este creată cu o forță magnetizantă, radiantă, este creată pentru a inspira, pentru a aduce culoare, bunătate și frumos în această lume. Dacă este în energie feminină ea face toate acestea în mod natural. Multe femei încă nici nu și-au dat seamă de acest potențial uriaș, iar această carte iși propune să dezvăluie ingredientele secrete pentru succesul feminin.

Dă-ți voie să fii ceea ce ești, descoperă puterea din tine, conecteaza-te la esenta feminină și vei găsi în tine comori nebănuite, iar viața ta se va îmbunătăți considerabil.

Dacă ești deja în cuplu vei învăța cum să găsești dezechilibrele din relația ta si cum să le repari, dar si cum să îl faci să te dorească că la început, să se implice mai mult în relație și să nu mai stai cu teama că oricând te poate lăsa. Vei vedea cât îi este de simplu și natural unei femei conectate la esența feminină să trăiască o relație armonioasă și plină de iubire.    [/text_block]

Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)

O carte despre echilibru și putere feminină, cu sfaturi practice pentru a atinge succesul în toate aspectele vieților noastre, din energia noastra naturală. Esența Feminină m-a ajutat să mă regăsesc în toate rolurile mele și să înțeleg unde excelez și unde mai am de lucrat. Theona nu numai că identifică problemele cu care toate ne confruntăm la un moment dat, dar ne oferă soluții practice și ușor de folosit pentru a deveni adevărate femei de succes! A fost o încântare să-i citesc noua carte, pe care am așteptat-o cu sufletul la gură!

– Antonia Nita, Speaker

Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)

Nu rata această ofertă dacă vrei să

  • Înveți cum să…

   …nu mai suferi, să nu te mai critici, să te iubești și să trăiești o viața armonioasă

  • Vrei să faci…

   …un cadou cu adevărat valoros unei femei importante din viața ta

  • Vrei să ajuți…

   …pe cineva să își schimbe viața, modul de gândire, tiparele comportamentale

  Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)

  Despre Autoarea Cartii

  [text_block style=”style_1.png” align=”center”]

  Theona Balan – în prezent deține unul din cele mai populare bloguri pentru femei din România, www.femeiadesucces.ro, comunitate în care s-au strâns peste 10.000 de femei care iși doresc sa depășească mai ușor confruntările de zi cu zi și să evolueze. Femeie si mamă de meserie, Theona a reușit să iși transforme pasiunea pentru dezvoltare personală și dorinta pentru o viată mai bună a femeii în noul job.

  [/text_block]

  Comanda Pachetul Acum(2̶3̶9̶ ̶l̶e̶i̶) (119 lei & Transport Gratuit)